Skip til hoved indholdet

Quesadillas med skinke og hytteost

Ingredienser

  • 50 g røget skinke
  • 250 g hytteost
  • 25 g revet gratineringsost (f.eks. cheddar og maasdammer)
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk. friskhakket timian
  • Friskkværnet peber
  • 2 store tortillaer
  • Tomatsalsa til servering

Sådan gør du

  1. Forbered fyldet: Skær skinken i strimler. Bland skinken med hytteost, gratineringsost, dijonsennep og timian. Smag til med friskkværnet peber.
  2. Saml quesadillaen: Læg den ene tortilla på en flad overflade og fordel fyldet jævnt over den. Læg den anden tortilla ovenpå og tryk let sammen.
  3. Steg quesadillaen: Varm en tør grillpande eller stegepande op ved høj varme. Steg quesadillaen i ca. 2 minutter på hver side, indtil den er gylden og sprød.
  4. Servering: Skær quesadillaen ud i fire stykker og server med tomatsalsa.

Denne side er printet den 16-12-2025 20.40

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Brørup Sundhedscenter
Fredensvej 3B
6650 Brørup
Telefonnr: 79 96 64 49

Telefon: 79 96 64 34