Quesadillas med skinke og hytteost
Ingredienser
- 50 g røget skinke
- 250 g hytteost
- 25 g revet gratineringsost (f.eks. cheddar og maasdammer)
- 1 tsk dijonsennep
- 1 spsk. friskhakket timian
- Friskkværnet peber
- 2 store tortillaer
- Tomatsalsa til servering
Sådan gør du
- Forbered fyldet: Skær skinken i strimler. Bland skinken med hytteost, gratineringsost, dijonsennep og timian. Smag til med friskkværnet peber.
- Saml quesadillaen: Læg den ene tortilla på en flad overflade og fordel fyldet jævnt over den. Læg den anden tortilla ovenpå og tryk let sammen.
- Steg quesadillaen: Varm en tør grillpande eller stegepande op ved høj varme. Steg quesadillaen i ca. 2 minutter på hver side, indtil den er gylden og sprød.
- Servering: Skær quesadillaen ud i fire stykker og server med tomatsalsa.
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.