Skip til hoved indholdet

Perlespeltotto

Ingredienser:

  • 300 g perlespelt
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 9 dl grøntsags- eller hønsebouillon
  • 1 bundt grønne asparges
  • 200 g frisk spinat
  • 200 g ærter (friske eller fra frost)
  • 200 g flødeost light
  • 1 bundt frisk dild
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skyl perlespelt. Hak løg og pres hvidløg.
  2. Varm olien i en stor gryde, og svits løg, hvidløg og perlespelt i et par minutter.
  3. Tilsæt bouillon, og lad det simre i ca. 30 minutter, til perlebyggen er mør.
  4. Imens: Skyl spinaten, knæk den nederste ende af aspargesene, og skær dem i mindre stykker.
  5. Når perlespelten er klar, tilsæt spinat, asparges og ærter. Lad det simre i yderligere 2-3 minutter, til spinaten falder sammen.
  6. Rør flødeosten i, til retten bliver cremet. Smag til med hakket dild, salt og peber.
  7. Server evt. med groft brød

Denne side er printet den 16-12-2025 20.40

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Brørup Sundhedscenter
Fredensvej 3B
6650 Brørup
Telefonnr: 79 96 64 49

Telefon: 79 96 64 34