Perlespeltotto
Ingredienser:
- 300 g perlespelt
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 9 dl grøntsags- eller hønsebouillon
- 1 bundt grønne asparges
- 200 g frisk spinat
- 200 g ærter (friske eller fra frost)
- 200 g flødeost light
- 1 bundt frisk dild
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Skyl perlespelt. Hak løg og pres hvidløg.
- Varm olien i en stor gryde, og svits løg, hvidløg og perlespelt i et par minutter.
- Tilsæt bouillon, og lad det simre i ca. 30 minutter, til perlebyggen er mør.
- Imens: Skyl spinaten, knæk den nederste ende af aspargesene, og skær dem i mindre stykker.
- Når perlespelten er klar, tilsæt spinat, asparges og ærter. Lad det simre i yderligere 2-3 minutter, til spinaten falder sammen.
- Rør flødeosten i, til retten bliver cremet. Smag til med hakket dild, salt og peber.
- Server evt. med groft brød
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.