Skip til hoved indholdet

Jordskokkesuppe

Ingredienser:

  • 2 stk. løg
  • 2 stk. kartofler
  • 500 g jordskokker
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk. olie (fx. raps)
  • 1 stk. bouillonterning
  • 0,5 L vand
  • ca. 2 tsk drys salt

Sådan gør du:

  • Skyl jordskokkerne og kartoflerne grundigt og skær der værste væk

  • Hak løg, hvidløg, kartofler og jordskokker groft

  • Opvarm lidt olie i en gryde og steg løg og hvidløg i et par minutter

  • Tilføj herefter jordskokkerne og kartoflerne og lad det stege med 3-4 minutter

  • Hæld vand, bouillon og salt i

  • Kog til grønsagerne er møre, ca. 10-15 min.

  • Blend med en stavblender

  • Smag til med salt og evt. hvidvinseddike

Server med topping som fx ristede kerner, forårsløg eller ristede kikærter

Denne side er printet den 16-12-2025 20.40

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Brørup Sundhedscenter
Fredensvej 3B
6650 Brørup
Telefonnr: 79 96 64 49

Telefon: 79 96 64 34