Skip til hoved indholdet

Hummus til grønsagsstænger

Ingredienser:

  • 1 dåse kikærter
  • 2 teskefulde stødt spidskommen
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spiseskefulde olivenolie
  • 1 spiseskefuld citronsaft
  • Salt og peber efter smag
  • Vand, til den ønskede konsistens

Fremgangsmåde:

  1. Dræn kikærterne og kom dem i en foodprocessor.
  2. Skræl hvidløgsfeddene og læg dem i foodprocessoren sammen med spidskommen og olivenolie.
  3. Blend ingredienserne sammen, og tilsæt lidt vand ad gangen, indtil du får den ønskede konsistens.
  4. Smag hummusen til med salt, peber og citronsaft.

Tilbehør: grønsagsstave af gulerod, peberfrugt, agurk mm.

Denne side er printet den 16-12-2025 20.40

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Brørup Sundhedscenter
Fredensvej 3B
6650 Brørup
Telefonnr: 79 96 64 49

Telefon: 79 96 64 34