Skip til hoved indholdet

Gulerodssuppe med græskarkerner

Ingredienser:
• 7 mellemstore gulerødder
• 3 små porrer
• 2 spsk. olie (til at svitse)
• 9 dl bouillon (ca. 2 terninger grønsagsboullion)

• 200 g flødeost naturel (light)

• salt og peber
• 1 dl græskarkerner
• 1 spsk. Olie

Sådan gør du
1) Porre og gulerødder rengøres og skæres i mindre stykker.
2) Grøntsagerne svitses i olie.
3) Bouillon tilsættes og suppen koger i ca. 15 minutter.
4) Mens suppen koger ristes græskarkernerne let i olie på en pande.
5) Suppen blendes og hældes tilbage i gryden.
6) Flødeosten tilsættes under omrøring.
7) Suppen smages til med salt og peber

Tips til opskriften
Der kan serveres en skefuld cremefraiche til suppen sammen med de ristede græskarkerner.

NB: Hvis du fryser suppen, er det en god idé at tilsætte flødeost efter optøning.

Denne side er printet den 16-12-2025 20.40

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Brørup Sundhedscenter
Fredensvej 3B
6650 Brørup
Telefonnr: 79 96 64 49

Telefon: 79 96 64 34