Grønt pasta
Ingredienser:
2 squash
2 tsk Groft salt
1 spsk. Olivenolie
2 fed hvidløg - finthakket
2 dl persille - finthakket
1 Citron fintrevet skal heraf
Friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Skyl squashene og lav tynde strimler med et juliennejern eller en tyndskræller, så de ligner pasta.
- Skær den bløde kerne i små tern og læg til side.
- Fordel squashstrimlerne på et rent viskestykke, drys med salt og lad dem trække i ca. 15 minutter.
- Knug derefter så meget væske ud som muligt – brug hænderne eller viskestykket.
- Varm en pande godt op og tilsæt olien.
- Steg hvidløg og squashstrimler ved høj varme i ca. 2 minutter – rør af og til.
- Tilsæt squashtern, halvdelen af persillen og citronskal. Steg videre i 1 minut.
- Anret squashpastaen på et fad og drys med resten af persillen, citronskal og lidt friskkværnet peber.
Server som et let tilbehør – fx til fisk, kylling eller som del af en vegetarisk ret.
Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.
Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.